Lärjunga- och evangelisationsspår

För den unga generationen

Vi längtar efter att få se människor och samhällen förvandlade av Jesus. Vi vill rusta en ung generation att stå tillsammans för ett förvandlat Sverige. Därför vill vi inbjuda dig till dagar av lärjungaträning och evangelisation. Vi vill ge dig möjlighet att uppleva den helige Ande, förstå nödvändigheten av att leva i  Ordet och att rustas för att ge vidare evangeliet. Vi vill investera i en ung generation som är kallade att ta upp stafettpinnen och gå längre, djupare, bredare och högre med Herren än tidigare generationer. Och vi vill börja i tillbedjan.

Vi kommer att hänga på Broskolan, men kommer också besöka King of Kings, en nordisk ledarskaps konferens som bla Sebastian Stakset är initiativtagare till. Vi är så glada att stora delar av svensk kristenhet kommer till Ö-vik samtidigt som årskonferensen och  vi vill stå tillsammans för enhet bland Guds folk.

 

Vi kommer även att vara en del på stan för ge Jesu kärlek till Örnsköldsvikborna. Vi vill att det ska märkas att det finns en massa kristna i stan!

På Broskolan kommer Gympahallen vara öppen för det mesta och där kan man hänga med lite KRIK-människor om man vill trötta ut sig lite mer än vanligt. På kvällarna är vi med på Gudstjänsten kl 20 i Pingstkyrkan som kommer vara  fylld av lovsång och utrustande undervisning. Vi längtar efter att få hänga med dig, be för dig, utrusta dig, visa på vem Jesus är och att lovsjunga och söka Hans ansikte tillsammans med dig!

Medverkande: Marie-Louise Nilsson, Edvin Näslund, Jonas Byström, Jan Sköld, Amanda Vadian samt team från KRIK

Här kan du ladda ner praktisk information

Här kan du ladda ner appen med den senast uppdaterade informationen och programmet. 

Vi kommer att testa ett litet annorlunda upplägg på detta spår.  Vi har flera otroligt duktiga undervisare, ett Krikteam och ett socialt team som har lite extra ansvar att se till att alla känner sig hemma och har någon att hänga med.
 
Under förmiddagarna kommer vi ge mycket tid till lovsång och gemensam undervisning. Men vi vet att många också behöver röra på kroppen och göra något annat, så under vissa tider på förmiddagen kommer sporthallen vara öppen och Krikteamet redo för att utmana dig. Även det sociala teamet är redo för att hänga med dig.
 
Och för dem som hellre är kvar i bön och tillbedjan, kommer den möjligheten att finnas.
 
Det kommer att gå en buss mellan Broskolan och stan när vi behöver in. Behöver du få skjuts från stationen till Broskolan, kommer det info om det när du har anmält dig.
 
Det blir inga valbara seminarier utan gemensam undervisning för alla. Vi tror att Gud har något att säga till en ung generation och kommer att ha fokus på just Guds ord, Andens tilltal, lovsång och bön. Vi vill utrusta dig att gå längre, djupare, beredare och längre än oss!

Torsdag

17.30-18.00 Incheckning på Broskolan. Det erbjuds ingen middag, så ät en bit innan. 
18.15  Hej och välkomna!
19.00 Vi skjutsas till gudstjänsten
20.00 Gudstjänst i stan
ca 22.00 Kvällsfika på Broskolan
 

Fredag

8.00-8.45 Skönt frukosthäng
9.00-12.00 Förmiddagspass med tillbedjan, undervisning, Krik och bön.
12.00 Lunch      – sociala teamet är laddade!
 
14.00 Vi kommer att förbereda inför Pannkakskyrkan och efter ett tag beger vi oss ner på stan.
 
ca 18.00 Middag
 
20.00 Gudstjänst i stan
Kvällshäng med fika
 
 

Lördag

8.00-8.45 Skönt frukosthäng
9.00-12.00 Förmiddagspass med tillbedjan, undervisning, Krik och bön.
12.00 Lunch      – sociala teamet är laddade!
 
Vi kommer att titta in på King of Kings och träffa Sebastian Stakset (mer info om tider på plats)
 
ca 18.00 Middag 
20.00 Gudstjänst
Kvällshäng och fika
 

Söndag

8.00 Skönt frukosthäng
städ och pack
10.00 Gudstjänst i stan