Lärjunga- och evangelisationsspår

För den unga generationen

Vi längtar efter att få se människor och samhällen förvandlade av Jesus. Vi vill rusta en ung generation att stå tillsammans för ett förvandlat Sverige. Därför vill vi inbjuda dig till dagar av lärjungaträning och evangelisation. Vi vill ge dig möjlighet att uppleva den helige Ande, förstå nödvändigheten av att leva i  Ordet och att rustas för att ge vidare evangeliet. Vi vill investera i en ung generation som är kallade att ta upp stafettpinnen och gå längre, djupare, bredare och högre med Herren än tidigare generationer. Och vi vill börja i tillbedjan.

Vi kommer att hänga på Broskolan, men kommer också besöka King of Kings, en nordisk ledarskaps konferens som bla Sebastian Stakset är initiativtagare till. Vi är så glada att stora delar av svensk kristenhet kommer till Ö-vik samtidigt som årskonferensen och  vi vill stå tillsammans för enhet bland Guds folk.

Vi kommer även att vara en del på stan för ge Jesu kärlek till Örnsköldsvikborna. Vi vill att det ska märkas att det finns en massa kristna i stan!

På Broskolan kommer Gympahallen vara öppen för det mesta och där kan man hänga med lite KRIK-människor om man vill trötta ut sig lite mer än vanligt.

På kvällarna är vi med på Gudstjänsten kl 20 i Pingstkyrkan som kommer vara  fylld av lovsång och utrustande undervisning.

Vi längtar efter att få hänga med dig, be för dig, utrusta dig, visa på vem Jesus är och att lovsjunga och söka Hans ansikte tillsammans med dig!

Medverkande: Marie-Louise Nilsson, Edvin Näslund, Jonas Byström, Jan Sköld, Amanda Vadian samt team från KRIK