Seminarier

[heading]SÖNDAG[/heading][divider line_type=”No Line”]

Under söndag eftermiddag 14.00-15.00 finns det möjlighet att gå på följande seminarium i Equmenia:

[divider line_type=”No Line”]
[heading]Fritid[/heading]

Du kan välja att bara umgås och hänga med dina vänner fram till Salt årsmöte klockan 15.30 i Equmenia.

[heading subtitle=”- Saltvolontärerna berättar”]”Kanske världens vackraste plats”[/heading]

En timme om kanske världens vackraste plats, Kristi kropp i Tanzania, ett bysjukhus och en alldeles ny lekplats. Susanne Svensson och Simon Andreasson har varit Salt-volontärer i den evangelisk-lutherska kyrkan i Tanzania i fem månader. Där fick de se och vara delaktiga i missionsarbetet som bedrivs för bra hälso- och sjukvård, och social trygghet för barn. Att leva i en kultur och ett samhälle olikt det svenska ger nya perspektiv.

[heading]Vuxenkonferensens seminarier[/heading]

Vill du får du gärna gå på någon av konferensens övriga seminarium, pass 1, klockan 14.00-15.00. Vuxenkonferensen har flera olika seminarier att välja mellan under pass 1, t.ex  “Att följa Kristus och honom korsfäst” med Magnus Malm.
Mer information om seminarium kan du se HÄR.

[image_with_animation image_url=”2803″ alignment=”” animation=”Fade In”]
[image_with_animation image_url=”2804″ alignment=”” animation=”Fade In”]
[image_with_animation image_url=”2805″ alignment=”” animation=”Fade In”]
[heading]MÅNDAG[/heading]

Under måndag eftermiddag kommer det finnas tre seminarium att välja mellan. Kanske vill du fördjupa dig mer i temat “Korset – vårt enda hopp”, eller hellre sporta och leka? När seminarierna är klara kommer de att synas här så att du redan nu kan fundera på vad du vill välja.

[heading]KRIK[/heading]

På KRIK-seminariet blandar vi det bästa av lek och idrott! Kom och spring av dig i denna prestigelösa gemenskap där idrotts- och trosglädje förenas. I klartext: det blir roliga och rörliga aktiviteter, vissa mer bekanta än andra. Väljer du KRIK-seminarier behöver du ta med passande kläder och skor för detta. Vid bra väder är vi ute!

[heading subtitle=””Saliga de som hör Guds ord och tar vara på det””]Höra och göra

[/heading]

Hur tar vi vara på Bibelns ord och gör något vettigt av det? Vad betyder det i vår vardag? Under detta seminarium får vi först HÖRA Bibelordet för att sedan fundera på hur vi kan GÖRA det i vår vardag. Här utforskar vi gamla sätt att läsa och leva oss in i Bibeltexten.

[heading]Gospelkör[/heading]

Tycker du om att sjunga i kör? Då är det här seminariet för dig! Välkommen oavsett körvana. Tillsammans övar vi in några härliga låtar. Sen har du chansen att vara med och sjunga de sånger som vi lärt oss tillsammans med gospelkören som medverkar i kvällens Gospelmässa i Estrad.

[image_with_animation image_url=”2952″ alignment=”” animation=”Fade In”]
[image_with_animation image_url=”2953″ alignment=”” animation=”Fade In”]
[image_with_animation image_url=”2954″ alignment=”” animation=”Fade In”]