Mat och fika

Kulturens hus är centralt beläget i Luleå och flertalet restauranger finns att tillgå i närområdet. I år förmedlar vi ingen förbeställning av mat under konferensen.

Mat för barn och ungdom

För ungdomar som anmäler sig till ungdomsspåret ingår helpension i konferensavgiften. Varm mat serveras till både lunch och middag. Barnen som är med i barnens konferens äter tillsammans med sina föräldrar och checkas ut och in i samband med måltider. Undantaget är fredagens utflykt till Hägnan och Gammelstad då lunch kommer att ordnas på plats.

Fika

Stående snabbfika serveras under konferensen. För att serveringen ska gå snabbt och smidigt går det endast att betala med förköpta fikabiljetter. Du kan redan nu förbeställa biljetter eller köpa på plats i konferensbyrån. Enstaka biljett 50 kr, häfte med 4 biljetter 200 kr.

Det finns även ett stort antal caféer i omedelbar närhet av Kulturens Hus om fika önskas vid andra tillfällen under dagen.

Efter Sändningsgudstjänsten på söndag kommer det serveras kyrkkaffe inklusive korv med bröd för 50 kr. Gratis för barn på EFS-kyrkan.

Kvällscaféer

Under kvällarna kommer det finnas 4 olika caféer att gå på. De kommer ha olika teman men alla erbjuder kaffe och något gott att äta. Alla kvällscaféer har utbud av special-fika (Glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt).