Torsdag 14 maj kl. 22.00

Välkommen till en musikkväll med Vasakyrkans Big Band och kören Messengers

En unik kväll där storband och gospelmusik, musikaliskt sväng och innerligt budskap möts i en härlig kombination under ledning av Isak Samuelsson. Konserten ingår i konferensavgiften, till övriga säljs biljetter för 120 kr här.

Fredag 15 maj kl. 21.30

Samuel Ljungblahd tillsammans med Great Joy, Umeå och United, Skellefteå

Samuel Ljungblahd är sångaren från Umeå som med sin fantastiska röst, glädje och energi sjungit sig in i många sammanhang; på egna turnéer och tillsammans med bl.a. Ole Börud och Sarah Dawn Finer – eller så kanske har du hört honom i TV, exempelvis i programmet Så ska det låta. Välkommen till en kväll med mycket glädje, djup, gospel och soul! Konserten ingår i konferensavgiften, till övriga säljs biljetter för 225 kr här.

Lördag 16 maj kl. 21.30

Blåsarfestens konsert

Årets blåsarfestkonsert bjuder på ett brett och varierat program.  Nyskrivna och klassiska musikstycken som Arsenal march, En folklek i kvadrat, Falcon fanfare och Moarhmma spänner över olika stilar och framförs i arrangemang av Mia Pettersson från Linköping, Gunnar Ullberg från Norrfjärden, Sven Fridolfsson från Göteborg, m.fl. Vår förhoppning är att spelglädjen ska smitta av sig på den publik som lyssnar till oss och inspirera till nya musikgrupper.