Det här är Lennart Albertsson. Lennart bor i Ängelholm med sin familj där han finns med i EFS-kyrkan. Till vardags arbetar Lennart som VD på ett stort företag. Under EFS och Salts årskonferens kommer han att leda musiken under gudstjänsterna i Qpoolen. Lovsångsteamet är i det stora hela klart och det är riktigt duktiga musiker Lennart fått med! Lennart sitter också med i gruppen som arbetar målmedvetet med att skapa starka, Jesuscentrerande gudstjänster.

Varför åtar du dig en sådan stor uppgift, Lennart?
– EFS årskonferens har för mig alltid inneburit något positivt. När jag var 10 år sjöng jag i barnkör under söndagens gudstjänst, som sändes i TV. TV var ju stort på 1970-talet. I dag är detta främst för mig en viktig samling för alla som vill tillhöra Jesus.

Och dina förväntningar?
– Jag längtar efter att få leda mig själv och andra i lovsång inför Gud – häftigt!