För den som inte kan vara närvarande vid konferensen i Hässleholm i maj, finns efs-kyrkan.tv på plats för att livesända det mesta som händer.

Konferensens gudstjänster och lördagens årsmöte kommer i år att live-sändas direkt på nätet. Du kommer att kunna se allt på din dator, i din läsplatta eller i din mobil var du än befinner dig. Dessutom kommer det varje kväll att sänds ett halvtimmesprogram, Uppsnack, som ger dig intervjuer, det senaste och som tar pulsen på konferensen. Uppsnack leds av Rebecca Nordén som lovar att fylla programmet med mycket hjärta och glädje.

Även fredagens programpunkt ”Nya sätt att vara kyrka för evangeliet skull” med Stefan Holmström, Erik Johansson och Bob och Mary Hopkins kommer att sändas. Så missa inte detta tillfälle och håll dig nära en surfplatta, smarttelefon eller en dator i slutet av maj så missar du inget.

Sändningarna från konferensen produceras av efs-kyrkan.tv som är en del av EFS-kyrkan i Ängelholm. Efs-kyrkan.tv arbetar för att nå ut med budskapet om Jesus med hjälp av internet som plattform. Varje vecka läggs en ny predikan ut och efs-kyrkan.tv får betyda mycket för människor runt om i landet.

Sändningarna sänds på EFS webbtevekanal efs.solidtango.com.