På lägret finns det olika spår som du väljer på när du anmäler dig:

Soul Children

Soul children – ett svängigt körkoncept från USA och Norge med härliga låtar som passar bra att både dansa och sjunga till. Var med och öva, sjunga, dansa och ha skoj! (Födda 02-07)

Pre Soul children – För dig som är lite yngre men också vill prova på Soul children (Födda 08-09)

KRIK

KRIK – för dig som gillar sport och lek, här blir det mer fart och tävlingar både inom- och utomhus.

Hela lägret kommer tillsammans på eftermiddagarna ha barnmöten tillsammans med temat GENOMÄLSKAD! Mötena kommer att likna en gudstjänst, med sång, undervisning, bön m.m.
Det kommer även finnas roliga aktiviteter, fritid och dagarna avslutas med en andakt innan alla går och lägger sig i klassrummen där vi kommer att bo. På Hjälmared äter vi vår mat och många ledare kommer att vara med på lägret så att alla barn ska trivas! Vi vill utforma ett läger för att alla barn ska kunna få ett möte med Gud, växa i sin tro och känna sig helt GENOMÄLSKAD.

Kostnad

Lägret kostar 400 kr, då inkluderar det all mat, aktiviteter och logi på golv (alla tar med egna luftmadrasser)

Anmälan

Anmälan är nu öppen! För att komma direkt till anmälan: klicka här!
1 maj höjs priset med 100 kr, anmälan stänger den 15 maj.

Hämta/Lämna

Lägret börjar 12:30 den 3/6 och slutar efter Gudstjänsten den 6/6. Om ditt barn inte vill/kan var med på hela lägret finns alternativet att hämta och lämna : Se progammet för mer exakta tider och kontakta en ledare i förväg.

Plats

Välkommen till Hjälmareds folkhögskola. Här kommer vi att hålla till under lägret. Här finns med info om hur du hittar hit!

Kontakt

Frida Råkeberg, frida@efsvast.se, 076-0192462
Plats: Hjälmared, Alingsås