Årets tema på barnkonferensen är ”Guds superhjältar”. Livet med Gud är ett äventyr! Ibland är vi superhjältar utan att ens veta om det. Vi har alla fått ett uppdrag att göra den här jorden till en bättre plats att bo på. Som tur är behöver vi inte klara av detta själva…

Barn 4–12 år kommer att göra en spännande utflykt till Hägnan på fredag där vi möter människor från förr, bakar vårt bröd, och får busa och leka. Mamma och Pappa kan följa med om de önskar och då får de ha lite egna aktiviteter. För barn 10–12 år så blir det spännande aktiviteter bland kyrkstugor och kyrksnok. En hel dags äventyr. Varje kväll blir det barnmöten i Domkyrkan kl. 18.30 där vi får möta våra superhjältar.

IngaBritt Johansson och planeringsgruppen

Lekstugan (födda 2015–2018)

För de allra yngsta barnen 0–3 år kommer det finnas ett rum i anslutning till Stora Salen på Kulturens Hus, för föräldrar och små barn. Där kommer det bl.a. att finnas lite leksaker samt möjlighet att värma barnmat i micro. Hit behöver du inte anmäla ditt barn, kom och gå som ni vill!

Guds Superhjältar, 4–12 år

Detta gäng kommer skapa, leka, sjunga, pyssla, göra utflykter till Världsarvet Gammelstad och Hägnan tillsammans! Barnen samlas på morgonen efter frukost och hämtas sedan av sina föräldrar för att äta lunch. Därefter fortsätter aktiviteterna fram till middagen. Vi kommer att vara mycket tillsammans men på fredagens utflykt kommer det lite äldre barnen 10–12 år att göra en del egna aktiviteter. På lördagen kommer vi att vara tillsammans på kulturen hus så du kan känna dig trygg om du behöver ha med äldre syskon. Vi tror att vi har mycket att lära av varandra. Den dagen ska vi jobba med våra superhjältedräkter, få vara påhittiga och mycket annat. För dig som är 12–14 år så tänker vi att du får välja dagsaktivitet om du vill vara med på ungdomsspåret eller om du vill vara på barnens konferens.

Vi vill göra barnens konferens så att alla ska trivas, hitta kul saker att göra och träffa nya kompisar. Så vill vi att du ska få möjlighet att möta den största superhjälten av dom alla, Jesus. Han behöver alla oss.

Kostnad

Barnspåret kostar 200 kr, då inkluderar det allt fika och aktiviteter under helgen. Lunch och middag äts tillsammans med föräldrarna.

Hämta & lämna

På morgonen checkar du in ditt barn på Kulturens Hus hos ledarna som är där. Vid lunch hämtas barnen av föräldrarna och lämnas innan nästa aktivitet. Se progammet för mer exakta tider.

Kvällarna

Under gudstjänsterna på kvällarna är Lekstugan i Kulturens Hus öppen. Där är föräldrar ansvariga för sina barn. Varje kväll kl. 18.30 hålls Barngudstjänster  i Domkyrkan där vi får möte en av Bibelns superhjältar. Även här är föräldrar ansvariga för sina barn.

Plats

Välkommen till Kulturens Hus i Luleå. Här kommer vi att hålla till under konferensen och det är här vi samlas när vi ska på utflykt. Hitta hit.

Kontakt

IngaBritt Johansson
Telefon: 0920–26 49 94
E-post: ingabritt.johansson@efs.nu

Anmälan

Anmäl dig och dina barn till konferensen här

Program barnens konferens

Fredag

09.00–09.30 Incheckning.

09.30 Gemensam samling.

11.00 Avfärd till Hägnan.

11.30 Lunch på prästgården.

Aktiviteter. Året är 1860 och pigan i storstugan tar emot oss. Hon berättar om sitt liv och vad hon fyller dagarna med. Sedan får vi gå till bagarstugan och baka vårt bröd. Hägnan bjuder på många andra roliga upptäckter och aktiviteter.

Fika.

15.45 Återfärd till Kulturens Hus.

16.15 Utcheckning.

Lördag

09.00–09.30 Incheckning.

09.30 Gemensam samling.

10.30–12.00 Aktiviteter. Gör din egen superhjältedräkt, pyssla och hälsa på Blåsarfesten som besöker oss.

12.00 Utcheckning.

12.15 Lunch.

13.30 Incheckning och fortsatta aktiviteter.

Fika/gemensam sångsamling.

16.00 Utcheckning.

Söndag

10.00 Gudstjänst för Liten och Stor i Domkyrkan. Efteråt bjuder vi alla barn på varmkorv och glass i EFS-kyrkan.