Gud talade och folket lyssnade!

Nu är det inte många dagar kvar till EFS och Salts årskonferens i Hässleholm. Jag vill hälsa dig mycket varmt välkommen hit eller ta del av våra direktsändningar via nätet.
Du kommer att finna länkar via EFS hemsida www.efs.nu.

Under våra bönesamlingar i distriktet inför konferensen har vi bett om helig Gudsnärvaro, samt att människor skall bli inspirerade och rustade till tjänst i Guds rike.

Nyss hemkommen från en ledarkonferens i Royal Albert Hall i London tillsammans med EFS ledningsgrupp, och ytterligare fem tusen ledare, ”så sjunger en av lovsångerna” fortfarande inom mig med följande text:

Christ alone, cornerstone
Weak made strong in the Savior’s love
Through the storm, He is Lord
Lord of all

Min bön är att Gud under dagarna i Hässleholm skall få möta sitt folk, ”precis där vi befinner oss” och det är fullständigt uppenbart, att vi lättast förenas i svagheten. ”Weak made strong…”
Tänk om vi efter konferensen kunde få säga: ”Under dessa dagar, fick många människor ny kraft, nytt mod och nytt hopp för både små och stora sammanhang. Gud betjänade, upprättade, tröstade, talade och folket lyssnade”!

Tillsammans med 300 frivilliga i Sydsverige, som kommer att betjäna deltagare dessa dagar, hälsar vi alla hjärtligt välkomna till Hässleholm, ”in the Savior’s love”.

Allan Svensson, distriktsföreståndare EFS Sydsverige